В Славутській центральній районній бібліотеці організовано дійство для матерів району, що виростили та виховали гідних синів та доньок України

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  У ці травневі дні, коли все зацвітає та захоплює своєю жагою до життя, повітря наповнюється ароматами трав і квітів приходить до нас прекрасне свято, свято народження життя, свято утвердження життя – Свято Матері.

  Саме до цього свята 14 травня 2018 року в Славутській центральній районній бібліотеці організовано дійство для матерів району, що виростили та виховали гідних синів та доньок України.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  В рамках заходу прозвучали щирі слова подяки від керівників району, народного депутата України. Присутні на заході сільські голови квітами та подарунками привітали багатодітних матерів та матерів загиблих воїнів. Усіх гостей вітали чудовими номерами кращі представники аматорської спільноти району, також  присутні мали можливість оглянути виставку робіт вихованців районного будинку дитячої творчості.

  Наостанок мами мали можливість розказати про себе, своє життя, про своїх дітей та дякувати організаторам урочистостей за таку турботу і повагу до них.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*