День працівника соціальної сфери

6 листопада в Україні  відзначається   День працівника соціальної сфери. Важко переоцінити наскільки глобальною і стратегічно важливою є соціальна галузь держави.

Напередодні професійного свята працівники закладів соціальної сфери області приймали вітання від обласної влади. Висловити їм свою вдячність за невтомну  працю та самовідданість у їх нелегкій роботі завітали т.в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Валерій Олійник та голова обласної ради Михайло Загородний,  представники Федерації профспілок області, структурних підрозділів органів місцевої влади, депутати обласної ради, громадськість.

Почесною грамотою обласної організації професійної спілки працівників державних установ України за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків нагороджена Коломієць Тетяна Григорівна, головний спеціаліст відділу методичного забезпечення соціальної роботи Хмельницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

qidzynabhgs

Грамотами та подяками обласної державної адміністрації за сумлінну працю, професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу реалізації державної політики з питань соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю та з нагоди Дня працівника соціальної сфери були відзначені:

  • директор Віньковецького РЦСССДМ Возна Любов Вікторівна;
  • директор Шепетівського РЦСССДМ Романець Лариса Яківна;
  • директор Кам’янець-Подільського МЦСССДМ Побережна Юлія Вілорівна;
  • директор Старокостянтинівського РЦСССДМ Романюк Олена Юрівна;
  • директор Старосинявського селищного ЦСССДМ Гневуш Раїсу Михайлівну;
  • заступник директора Хмельницького МЦСССДМ Рудницька Галина Сергіївна;
  • начальник відділу соціальної роботи Шепетівського РЦСССДМ Мельник Сергій Болеславович;
  • фахівець із соціальної роботи Кам’янець-Подільського РЦСССДМ Муляр Наталія Михайлівна.

“Переконаний, що ваша відданість справі, професійний досвід, глибокі знання завжди поєднуються із щирим співчуттям до людей і високою відповідальністю! Нехай любов незгасно світить у ваших серцях, а ваші душі наповнюються теплом та спокоєм, у домівках панують злагода, затишок і благополуччя!” – сказав  Валерій Олійник вітаючи гостей свята.

ca8qsbqoza 1g2pi2bixyo 5

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*