День Соборності України

Свою Україну любіть.

Любіть її… Во врем’я люте.

В останню тяжкую минуту

За неї Господа моліть.

Т. Шевченко

22 січня Україна відзначає одне з головних свят нашої країни – День Соборності України. Це свято щороку відзначається у день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західно – Української Народної Республіки, що відбулося у 1919 році. Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 року.

Напередодні в Хмельницькому міському Центрі соціальних служб для сім’ї дітей та молоді проведено  захід «Великий день єднання» до Дня Соборності та Свободи України, до якого  долучились представники з «Товариства молодих інвалідів» та студенти Хмельницького інституту соціальних технологій ВМУРоЛ «Україна».

Під – час заходу присутні мали змогу пригадати цікаві факти про  історію становлення та возз’єднання  України, звучали поетичні рядки відомих українських поетів, у яких відчувався непереборний дух, заклик до свободи та єднання заради життя у вільній та незалежній країні. Усі разом співали державний гімн України.

Таким чином, учасники заходу дізнались багато цікавої та нової інформації, підтвердили думку про те, що «У єднанні й підтримці ми сильні й впораємось із усіма труднощами!»…

Практичний психолог Центру О.Захожа

20152201113613

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*