Дякуємо за допомогу!

  Важливим завданням Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є виявлення та робота з сім’ями, дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах і з тих чи інших причин неспроможні виконувати виховні функції та забезпечувати належний догляд за дітьми.

P70925-153553  Звичайно, допомога підростаючому поколінню ніколи не втратить своєї актуальності. Осторонь даних проблем не залишаються небайдужі жителі району, адже меценатство та благодійність завжди вважаються у суспільстві найблагороднішою й найпочеснішою справою, а особливо, коли це стосується дітей, які потребують сторонньої допомоги. В черговий раз небайдужими до проблем сімей в складних життєвих обставинах є прихожани Церкви Євангельські Християни – Баптисти, отець Густав, а також жителі району. За їх сприянням 20 сім’ям із даної категорії було надано речі, беушні у вжитку, така допомога стала для дітей та їхніх батьків вагомою матеріальною підтримкою, за яку вони вдячні.

  Дякуємо за надану допомогу, небайдужість до проблеми тих, хто потребує підтримки як моральної, так і матеріальної, кому найскладніше в теперішній час.

Теофіпольський районний

центр соціальних служб для

сім’ї, дітей та молоді

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*