Діти – це цвіт Землі

Турбуючись про долю дітей усього світу у листопаді 1949 року у столиці Франції Парижі рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок і було засноване це міжнародне свято – День захисту дітей. Це прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

У рамках відзначення  Міжнародного Дня захисту дітей, працівниками Ярмолинецького районного відділу кримінально-виконавчої інспекції спільно з працівниками районного центу соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді було проведено свято для дітей різного віку в обласному дитячому психоневрологічному санаторії «Куява», що у с. Соснівка Ярмолинецького району. Діти взяли активну участь у спортивній вікторині, відгадуванні загадок,  конкурсах, таких як: малюнок на асфальті «Мир кожній людині – дорослому й дитині», «Бантик», «Почепи яблука», «Тачка», «Струмочок» та інші. По закінченню свята команди були нагородженні дипломами за призові місця, а також всі діти отримали солодкі подарунки.

  День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати їх права, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

3 1 2

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*