Екскурсія до музею (робота із засудженими неповнолітніми)

IMG-147475cd9985a77cb20fcb032829a1af-V  В рамках співпраці Деражнянського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та районного сектору з питань пробації, з метою організації змістовного дозвілля неповнолітніх, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, центр взяв участь у організованій сектором  для неповнолітніх екскурсії до місцевого музею Південно-Західної залізниці та Б. Олійника, який знаходиться на станції Деражня.

  Молодь ознайомилася із розвитком залізничного транспорту від часу його зародження до сьогоднішнього дня. Побачила, продемонстровану широким планом, відбудову господарства у період після Першої та подвиг залізничників у роки Другої Світових воїн.

IMG-8f80ec44a548859cad38a94338fc6b15-V  З окремої експозиції, представленої особистими речами, фотографіями, документами, відвідувачі дізналися про трудову діяльність відомого земляка Бориса Олійника. Вже у 19 років він очолював столичну магістраль. А народився Борис Степанович в с. Божиківці нашого району.

  З поведінки хлопців було видно, що в музеї вони чи не вперше в житті. Ще більше їх здивувало, що і в нашого містечка є своя історія.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*