Кам’янець-Подільський міський Центр СССДМ популяризує сімейні форми виховання

12 вересня 2016 року, у рамках співпраці Кам’янець-Подільського міського центру зайнятості та Кам’янець-Подільського міського Центру СССДМ відбувся семінар для безробітних жінок «Жінка на ринку праці». В рамках цього заходу провідний спеціаліст Центру соціальних служб, Поліщук В.А., провів консультацію для жінок на тему: «Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Сімейні форми виховання».

Віталій Аркадійович ознайомив присутніх із категоріями осіб та сімей, з якими працює Центр соціальних служб та  послугами, які можна отримати. Особлива увагу приділялась  індивідуальним консультаціям психолога та юриста. Адже, останнім часом почастішали звернення жителів нашого міста саме до таких спеціалістів.

Оскільки на систему центрів покладена популяризація прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, то під час проведення зустрічі спеціаліст інформував жінок про основні вимоги щодо кандидатів на створення прийомних сімей, категорії дітей, які можуть бути влаштованими, а також виплати, які отримують прийомні сім’ї .

По завершенні зустрічі Поліщук В.А. рекомендував безробітнім жінкам за більш детальною інформацією щодо створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу звертатися до Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (вул. Шевченка, буд. 26 (ІІІ поверх), тел. 91429).

img_9394

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*