«Країна дитячих мрій»

DSCN1857  Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку.

  День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб у майбутньому вони стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

  Тому вже доброю традицією стало святкування Міжнародного дня захисту дітей в громаді Чорноострівської селищної ради.

  Чорноострівська селищна рада, відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради, Чорноострівський селищний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 31 травня 2018 року провели розважальні заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей «Країна дитячих мрій».

DSC_0816  На центральній площі селища відбувся святковий концерт «У барвах сонячного дитинства», в якому взяли участь учні Чорноострівської дитячої музичної школи, Мар’янівської ЗОШ І-ІІ ст., учасники художньої самодіяльності села Грузевиця та села Осташки.

  Активну участь у проведені святкових заходів взяли участь працівники Хмельницької центральної районної бібліотеки, які презентували «Закапелок бібліотечний «Зростаємо разом з книгою»» та провели конкурс малюнків на асфальті «Про що мріють діти».

  Діти прийняли активну участь у розважально-ігровій програмі «Хай сонцю і світу всміхаються діти». Під час розважальної програми були проведені рухливі ігри та конкурси.

  Також виконком Чорноострівської селищної ради виділив 50 безкоштовних квитків дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування та дітям учасників АТО для дитячих ігрових атракціонів.

DSC_0776 DSC_0796 DSC_0806 DSC_0842 DSC_0849 DSC_0875 DSC_0879 DSC_0890 DSC_0891 DSC_0899 DSC_0901 DSC_0926 DSC_0939 DSCN1856 DSCN1860 DSCN1866

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*