Круглий стіл на тему: «Взаємодія суб’єктів з питань запобігання та протидії домашньому насильству»

IMG-7763e54a3651c75e886d5872fb1338e8-V  25 листопада  2019 року в рамках проведення щорічної Всеураїнської акції «16 днів проти насильства» в лекційному залі Деражнянського відділення поліції було проведено круглий стіл на тему: «Взаємодія суб’єктів з питань запобігання та протидії  домашньому насильству».

  У засіданні круглого столу взяли участь представники: Деражнянського районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді; управління соціального захисту населення, відділу освіти, відділу культури національностей та релігій Деражнянської райдержадміністрації; центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги;  Деражнянського відділення поліції Летичівського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області; КП« Деражнянського  РЦ ПМСД  Хмельницької області».

  Під час проведення заходу було розглянуто питання про налагодження тісної співпраці та взаємодії у сфері запобігання та протидії домашньому насильству щодо оперативного реагування на випадки домашнього насильства. Також було зазначено про необхідність активізації зусиль заради об’єднуючої мети: нетерпимість суспільства до домашнього насильства, збільшення  обізнаності про права  жертв домашнього насильства.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*