МИ НЕ БОЄМОСЬ СКАЗАТИ НІ – А ТИ ??!!

20211125_101414В рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії “16 днів проти насильства”, що триває з 25 листопада до 10 грудня, в Хмельницькому обласному центрі соціальних служб відбувся флешмоб.  Мета заходу – привернути увагу суспільства до проблематики запобігання протидії домашньому насильству та насильству над дітьми.

Цього року ціллю глобальної кампанії 2021 року для України є привернення уваги до проблеми, її обговорення та поширення знань про те, що може зробити кожна людина для припинення насильства щодо жінок.  

У рамках зазначеної акції в області проводиться мережевий флешмоб #діємо проти насильства.IMG_20201201_100933

Працівники Хмельницького обласного центру соціальних служб долучився до естафети «Починай діяти», основною метою якої є запобігання замовчуванню такого злочину.

20211125_103210Працівники центру закликають небайдужих жінок, активісток долучитися до Всеукраїнської акції  на знак протесту проти домашнього насильства. Ця акція – заклик не боятися говорити про свої проблеми, бо лише так їх можна подолати.

Довідка. Кожна п’ята жінка в Україні протягом року страждає від сексуального або фізичного насильства. На думку фахівців, якщо насильство проявилося один раз, то воно обов’язково повториться ще, при цьому діти, жертви насильства, схильні в дорослому віці відтворювати таку ж модель поведінки у своїх сім’ях.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*