Навчальний семінар фахівців із соціальної роботи

25 травня в приміщенні райдержадміністрації відбувся навчальний семінар фахівців із соціальної роботи Шепетівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, які працюють в територіальних громадах району.

На семінарі виступили Ільчук Л.С. – завідувач сектору молоді та спорту з питань літнього оздоровлення та відпочинку дітей, Більчук Г.В. – заступник начальника управління соціального захисту населення щодо процедури та своєчасності оформлення державних соціальних виплат сім’ям з неповнолітніми дітьми, Кондратюк Т.А. – начальник відділу у справах сім’ї управління соціального захисту населення висвітлила питання соціального захисту і підтримки дітей та молодих людей з особливими потребами.

На семінарі розглянуті питання соціальної роботи з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, своєчасність оформлення державних соціальних виплат та проведення контролю цільового використання коштів у сім’ях з новонародженими дітьми.

Директор центру Романець Л.Я. та начальник відділу соціальної роботи Мельник С.Б. визначили основні завдання та напрямки соціальної роботи з дітьми та молоддю в літній період. Розглянули питання безпечного проведення дозвілля дітей та молоді, відповідальності батьків за виховання дітей, залучення до соціально реабілітаційних заходів дітей з особливими потребами.ї

qqqqqqqq

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*