На базі Чорноострівського НВК з учнями пришкільного оздоровчого табору проведено тренінг «Наркотики – крок у безодню»

  Як свідчить статистика, в країні  йде невпинний процес поширення наркоманії серед неповнолітніх і розповсюдження СНІДу. Тому виникає нагальна потреба в розгортанні широкої роз’яснювальної та профілактичної роботи серед підростаючого поколін­ня.

 12 червня на базі Чорноострівського НВК з учнями пришкільного оздоровчого табору проведено  тренінг «Наркотики – крок у безодню». Метою заходу стала необхідність ознайомити підлітків  з основними наслідками такого негативного явища як наркоманія, з його впливом на життя суспільства та окремої людини,  пропагувати  здоровий спосіб життя, сформувати активну антинаркотичну громадянську позицію.

 Протягом тренінгового заняття фахівцем із соціальної роботи Чорноострівського СЦСССДМ Л.А.Римар з учнями були проведені такі вправи як «Визнач ступінь ризику даної ситуації», «Як запобігти…?», рольові ігри, розглянуто декілька життєвих ситуацій. Учні при цьому активно долучалися до процесу, давали відповіді на питання, робили свої припущення та міркували, як суспільству перемогти наркоманію, малювали стінгазети.

 Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері, сприяла залученню юнаків та дівчат до здорового способу життя.

Фото0843 Фото0831 Фото0834 Фото0836 Фото0840 Фото0842

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*