Патронат. Відповіді на запитання.

патронат  Летичівським селищним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 15.02.2018 року у Летичівському центрі зайнятості було проведено бесіду для безробітних „Патронат. Відповіді на запитання.”

  Фахівці центру розповіли про порядок створення, влаштування та перебування дитини в сім’ї, оплату послуг патронату та виплату соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя.

  Нагадуємо, що в Україні впроваджена нова форма сімейного виховання – патронат над дитиною. Патронат – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.
  Патронатним вихователем може бути громадянин України, який має досвід виховання дитини, відповідні житлові умови для надання послуг з догляду, виховання та реабілітації дитини у своєму помешканні.

  Розмір грошового забезпечення становить п’ять прожиткових мінімумів для працездатних осіб на місяць. Соціальна допомога виплачується на кожну влаштовану в сім’ю дитину, розмір якої становить два прожиткових мінімуми для дітей відповідного віку на місяць.

  Запрошуємо до співпраці усі небайдужі родини, які готові поділитися сімейним теплом з дітьми, які мають ризик залишитися без батьківського піклування та потребують тимчасової підтримки.

  За додатковою інформацією звертайтеся до Летичівського селищного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: смт Летичів вул.. Героїв Крут, 2/1 каб. 206.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*