Превентивна робота соціальних партнерів міста Кам’янця-Подільського

11 серпня 2016 року відбулась друга спільна виїзна акція міського центру зайнятості, міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та відділення Клініки, дружньої до молоді, що проходила виконання Розпорядження голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 27.04.2016 № 203/2016-р «Про підготовку до оздоровчої кампанії «Літо 2016». Цього разу виїзна бригада працювала з дітьми та підлітками у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Лісова пісня».

Превентивна робота спеціалістів різних організацій міста Кам’янця-Подільського включала у себе заходи, спрямовані на формування відповідальності за власну поведінку. Адже позитивне майбутнє формується з різних чинників, у тому числі, неабияке значення мають: збереження власного здоров’я, правильний вибір професії, а також дотримання суспільно-прийнятних норм поведінки. Саме про це вели розмову з дітьми та підлітками спеціаліст центру зайнятості – Леся Нечитайло, лікар-уролог відділення Клініки, дружньої до молоді, – Ігор Бондар та спеціаліст І категорії міського Центру соціальних служб – Ольга Князева-Криворучко.

Як показує практика, спільна профілактична робота має достатньо високий вплив на учасників заходів: отримана ними інформація та здобуті навички сприяють зросту рівня обізнаності з важливих для їх майбутнього питань.

IMG_9281

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*