Проведено профілактичні бесіди, спрямовані на профілактику негативних явищ у молодіжному середовищі для учнівської молоді

20180305_120514  Одним із напрямків роботи центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є проведення роз’яснювальної роботи серед учнівської молоді в рамках виїздів мобільного консультаційного пункту соціальної роботи.
  05.03.2018 року у Новокостянтинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст провідним фахівцем соціальної роботи Летичівського селищного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Шрубковською О.І. спільно із інспектором ювенальної превенції сектору превенції Летичівського ВП ГУНП в Хмельницькій області Гурським Я.В. проведено профілактичні бесіди, спрямовані на профілактику негативних явищ у молодіжному середовищі для учнівської молоді. У ході роботи із старшокласниками обговорювалися теми: «Попередження правопорушень та насильства у школі» та «Відповідальність неповнолітніх».

  Мета заходу – підвищити рівень обізнаності учасників про відповідальність своїх дій у житті, про права та обов’язки, виховання правової свідомості та надати учасникам інформацію про поняття «насильство».

20180305_120541 20180305_123826

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*