«Протидія злочинам торгівлі людьми»

Серед найболючіших порушень прав людини в сучасному світі актуальним є злочин, який має багато назв – «біле рабство», «торгівля людьми», «контрабанда людьми».

Саме на цю тему 11.05. 2016 року в приміщенні райдержадміністрації відбулося засідання круглого столу « Протидія злочинам торгівлі людьми». До участі у роботі були запрошені фахівці із соціальної роботи РЦСССДМ, працівники управління соціального захисту населення, спеціалісти Шепетівського міськрайонного центру зайнятості, служби у справах дітей та юридичного сектору райдержадміністрації.
У обговореннях робочих питань взяли участь та виступили: директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Романець Л.Я., заступник директора міськрайонного центру зайнятості Каштан Т.П., начальник відділу сім’ї Кондратюк Т.А., начальник служби у справах дітей Шепетівської райдержадміністрації Богуш Ю.С.
За круглим столом розглянуті актуальні питання стосовно партнерства з службами та управліннями райдержадміністрації по питаннях захисту прав та інтересів громадян, планування подальшої профілактичної роботи з населенням району з метою безпечного працевлаштування і порядок роботи з особами, що постраждали та стали жертвами торгівлі людьми.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*