«Торгівля людьми – найжахливіша форма злочинності»

Однією із найважливіших проблем сучасності є торгівля людьми. Це негативне явище може виявитися в різних формах – від викрадення людей до їх продажу з використанням обману, шантажу чи уразливого стану особи.

       З метою вивчення стану обізнаності молоді з проблеми торгівлі людьми та виявлення потенційної «групи ризику», які можуть стати жертвами торгівлі людьми, 11.05.2016 директором Чорноострівського СЦСССДМ

 Шиньковою О.М.  було проведено  анкетування  «Торгівля людьми – найжахливіша форма злочинності» серед студентів Чорноострівського професійного аграрного ліцею.

      Аналіз результатів анкетування показав, що більшість студентів обізнана в тому, що торгівля людьми – це злочинний бізнес (96% ).  Лише 4% учнів не чули про таке явище і не замислювались над проблемою.

     Шляхами потрапляння до торгівців людьми діти частіше вважають запрошення «підзаробити», поїздки на конкурси краси та кастинги.

     Вважають проблему актуальною для України 78% учнів. Але є частка дітей – 22%, яка потребує додаткової роз’яснювальної роботи, бо не замислювались над цією проблемою, тому можуть потрапити в біду.

DSC_0694

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*