Про діяльність мобільної бригади

На засіданні координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми Деражнянської міської ради слухали про роботу «мобільної бригади» Деражнянського міського центру надання соціальних послуг за 10 місяців 2022 року.IMG-13af567ba1f2fbec170552798ef29da6-V-001

Потягом звітного періоду до Деражнянського міського центру надання соціальних послуг надійшло 63 повідомлення про вчинення домашнього  насильства щодо 51 особи.

З метою оперативного реагування на інформацію про вчинення домашнього насильства  та протидії домашньому насильству здійснено 88 виїздів мобільної бригади (63 екстрених та 25 планових), охоплено 85 сімей/осіб.

Фахівцями мобільної бригади надано психологічну допомогу постраждалим особам, допомогу у складанні плану заходів щодо безпеки постраждалих та проінформовано визначені законом права та послуги, які вони можуть отримати. Крім цього постраждалі особам надається інформаційні буклети та листівки.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*