Психологами міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснюється профілактика ВІЛ/СНІДу в молодіжному середовищі

Віл лекція  Проблема ВІЛ/СНІДу є, на жаль, актуальною та гострою для нашого суспільства. Темпи зростання кількості ВІЛ інфікованих вражають. Особливо важливим є профілактика ВІЛ-інфекції серед молодого покоління.

  4 грудня 2017 року практичний  психолог Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Панчук Любов Іллівна провела захід для студентів Хмельницького професійного ліцею на тему: «Профілактика ВІЛ/СНІДу в молодіжному середовищі», в рамках Міжнародного дня порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми.

віл лекція к  В результаті проведеного заходу студенти підвищили рівень знань, уявлень і розуміння проблем, пов’язаних з ВІЛ/СНІДом, ризикованої поведінки; мали можливість обговорити важливі і спірні питання з навколишнього середовища, здоров’я, особисту відповідальність.

  Завдяки атмосфері довіри, яка склалась під час заходу молодь відкрито висловлювала власні бачення проблеми та аргументувала свої позиції.

  Вразило єдине – багато чого вони чули вперше…

  Що одразу наштовхує на висновок – ми неодмінно будемо працювати в даному напрямку, адже якщо це врятує хоча б одне життя – воно того варте. Чи не так?

Любов Панчук практичний психолог 
Хмельницького міського Центру
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*