Психологічна допомога породіллям

d3c9a450ba3d17609570e41377b73b6dПід час війни емоційний стан людини різного віку загострюється. Почуття напруги і тривоги особливо спостерігається й у матусь, які нещодавно народили. Аби зняти цей тиск із породіль, психологиня Хмельницького обласного центру соціальних служб Юлія Воробієвська  відвідала жінку, яка знаходиться у відділенні сумісного перебування  матері та дитини обласного пренатального центру, котра днями отримала статус «МАМИ».

Надавши психоемоційну підтримку жінці, фахівець наголосила, що це надзвичайно відповідальний період життя її і маляти. Тому виконання  материнських обов’язків має бути на належному рівні. Також звернула увагу на харчування, адже збалансована їжа для обох – це міцне фізичне і психічне здоров’я. Розповідала про формування педагогічної культури батьків і сім’ї в цілому.

Юлія Воробієвська спрямувала інформаційний лист-повідомлення про жінку з дитиною за місцем їхнього подальшого проживання, аби спеціалісти територіальних громад забезпечили надання соціальних послуг та, за потреби, здійснили соціальний супровід.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*