Підвищення рівня виховного потенціалу батьків

  07.09.2017р. відбувся виїзд мобільного консультативного пункту районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у села Серединці, Орлинці.

  Спеціалісти центру відвідали родини у яких виховуються неповнолітні діти.  Головною темою візитів у сім’ю було надання соціально педагогічних послуг з метою підвищення рівня виховного потенціалу батьків.

  Під час зустрічей батьки ознайомились із продуктивними методами виховання дітей. Спільно обговорили питання щодо благополуччя родини, про те, як уникати і долати фактори що спричиняють складні життєві обставини в сім’ї. Також отримували гуманітарну допомогу у формі одягу та взуття із ресурсів пункту взаємодопомоги центру.

  Особлива увага приділялась не повним сім’ям у яких дітей виховує один батько. Такі зустрічі проводяться регулярно тому батьки позитивно налаштовані на співпрацю із спеціалістами центру соціальних служб, охоче діляться своїми секретами, успіхами та тривогами. Особлива увага зараз акцентована на психологічну та матеріальну готовність дітей до школи, вирішення соціально побутових проблем у сім’ях.

IMG_5761 IMG_5755

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*