Пcихологом Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено тренінг на базі Хмельницького міського центру зайнятості для осіб, які знаходяться на етапі пошуку роботи

24.05.18  24 травня 2018 року практичний психолог Центру Любов Панчук провела тренінг для осіб, які тривалий час перебувають на обліку у центрі зайнятості.

  Метою тренінгу було мотивувати безробітніх до пошуку роботи, допомогти визначити свої сильні сторони, зрозуміти свої потреби, професійні вміння та навички. За допомогою тренінгових вправ учасники змогли сформувати для себе власні цілі та підвищити рівень власної мотивації на шляху до досягнення поставлених задач.

24.05.2018  Під час проходження тренінгу обговорювали особисті проблеми, які пов’язані з невпевненістю в собі та дефіцитом внутрішньої мотивації, ділилися власними думками, порадами з учасниками тренінгу.

  Під час завершення тренінгу учасники переглядали відеоролик на підвищення мотивації до досягнення успіху та ділилися своїми враженнями.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*