Співпраця – як механізм боротьби зі злочинністю

28 квітня 2016 року відбулася спільна робоча нарада працівників Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  (далі – Центр) та Кам’янець-Подільського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції Управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області (далі – КВІ).

КВI

Під час наради працівники підвели підсумки роботи з дітьми та молоддю, засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі; ознайомились із результатами здійснення соціальної роботи з неповнолітніми та особами молодіжного віку, засудженої до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі; розглянули методи впливу, спрямовані на зміну світогляду неповнолітніх правопорушників, та шляхи вирішення існуючих проблем. Також, учасники наради обговорили актуальні питання, які найчастіше доводиться вирішувати в роботі та спланували подальшу роботу щодо ресоціалізації дітей та молоді, засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі.

Розглянуто 5 особових спав правопорушників, у тому числі однієї дитини.

Проведено взаємозвірку підоблікових осіб.

Передусім співпраця Центру і КВІ спрямована на зменшення ризику скоєння повторних злочинів неповнолітніми та особами молодіжного віку, щоби у майбутньому вони не опинилися за гратами.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*