Спільна нарада Кам’янець-Подільських міського та районного центрів СССДМ

1 лютого 2017 року відбулася спільна нарада працівників Кам’янець-Подільських міського та районного центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з питань обміну досвідом та удосконалення здійснення соціальної роботи з прийомними сім’ями та з особами з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Під час наради було проаналізовано роботу з отримувачами соціальних послуг цієї категорії протягом 2011-2016 років, механізми взаємодії з іншими  суб’єктами соціальної роботи, з урахуванням специфіки міста та району, а також відбувся обмін досвідом щодо впровадження специфічних форм та методів соціальної підтримки.

До відома.

Станом на 01.01.2017 у місті Кам’янці-Подільському функціонує 7 прийомних сімей, в Кам’янець-Подільському районі – 6 прийомних сімей та 2 дитячих будинки сімейного типу.

Станом на 01.01.2017 на обліку міського Центру перебувало 65 осіб, з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, послугами Центру скористалися 32. В районі на обліку перебувало 35 осіб цієї категорії, послугами районного центру скористалися 20 з них.

нарада

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*