Спільними зусиллями для єдиної мети!

Дунаєвецький районний центр соціальних служб для сім’ї, діте й та молоді є спеціальним закладом, що забезпечує організацію та проведення у відповідній територіальній громаді соціальної роботи із соціально незахищеними категоріями сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги шляхом їх виявлення, обліку, вивчення потреб, та, за необхідності, забезпечення соціального супроводу. Діяльність ЦСССДМ зосереджена на якісному наданні соціальних послуг жителям громад та району загалом.

Так, 5 жовтня комісією у складі представників районного ЦСССДМ та головного спеціаліста організаційної та інформаційної роботи селищної ОТГ Блажієвською І.К було проведено роботу на території Дунаєвецької селищної ОТГ, що була спрямована на раннє виявлення сімей, що перебувають або можуть потрапити в складні життєві обставини з метою надання вчасної та необхідної допомоги у вирішенні проблем, проведення роз’яснювальної роботи спрямованої на захист прав та інтересів осіб, створенні умов для повноцінного виховання та зростання дітей, допомозі соціально неадаптованим сім’ям у набутті навичок відповідального батьківства та пошуку власних ресурсів для самостійного розв’язання життєвих проблем сім’ї.

В ході роботи відвідано 5 родин вразливих верств населенни, з них: 1 родину сімей переселенців, 1 родину де виховується дитина інвалід, 1 родину де виховуються діти під опікою, виявлено та взято під соціальний супровід 1 сім’ю, як таку що перебуває в складних життєвих обставинах, обстежено 9 молодих сімей на рахунок цільового використання коштів державних соціальних допомог при народженні дитини.

Цього ж дня в загальноосвітньому навчальному закладі селищної ОТГ проведено тематичний груповий захід в ході якого учнів ознайомлено з наслідками руйнівного впливу куріння, алкогольних та наркотичних речовин на молодий підростаючий організм. Зустріч проходила в формі конструктивного діалогу. Учні мали можливість задавати запитання та отримувати вичерпні відповіді. Наприкінці зустрічі серед учнів було розповсюджено пам’ятні буклети та листівки профілактичного характеру.

%d0%bb%d0%be%d1%80%d0%bf%d0%bb%d0%be%d0%b0%d1%80%d0%bf 1

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*