Спільні заходи з протидії торгівлі людьми в м. Кам’янці-Подільському

14 листопада 2016 року, у рамках співпраці з Кам’янець-Подільським міським центром зайнятості, провідний спеціаліст Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Поліщук В.А. прийняв участь у семінарі «Жінка на ринку праці» та висвітлив питання: «Нелегальна трудова міграція. Протидія торгівлі людьми».

Такі спільні заходи регулярно проводяться для безробітних кам’янчан з метою підвищення їх обізнаності щодо небезпек міграції, явища торгівлі людьми та основних способів його запобігання. Адже,  в міру своєї необізнаності, мігранти, а особливо жінки, можуть стати жертвами торгівлі людьми.

Під час заходу спеціаліст Кам’янець-Подільського міського Центру СССДМ надав інформацію з приводу того, як не стати жертвою торгівлі людьми, проінформував про організації, до яких необхідно звертатися у разі небезпеки та надав їх контакти.

З питань проведення заходів з профілактики торгівлі людьми та отримання консультацій з цих питань звертатися до Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Шевченка, буд. 26, та за телефонами: 91429, 067 2793088.

img_9642

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*