Супервізійна зустріч для учасників навчання SH+

Сьогодні, 14.12.2022 року, завдяки проєкту технічної допIMG_20221214_150636омоги «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), який реалізується Alinea International Ltd. за підтримки Уряду Канади, відбулася зустріч для розв’язання професійних проблем, які виникають у роботі з людьми під час проведення програми SH+.

В межах реалізації Ініціативи із захисту прав дитини та розвитку соціальних послуг проєкту SURGe, в онлайн-форматі надавалася консультативна  підтримка Львівській, Хмельницькій, Закарпатській, Вінницькій та Чернівецькій  областям у впровадженні програм управління стресом.

У супервізійній зустрічі взяли участь   Наталія Мельник, заступник20221214_151112 директора Хмельницького обласного центру соціальних служб та Ірина Конопко, провідний фахівець із соціальної роботи, а також фахівці територіальних громад, які пройшли навчання за програмою. Метою  обговорення стало  отримання зворотного зв’язку щодо динаміки реалізації програми, а також з’ясування можливих труднощів та перешкод на шляху її реалізації, планування надання необхідної методичної та технічної допомоги.

Наталія Мельник зазначає, що впровадження програмиIMG_20221214_150614 SH+ в області є важливим, оскільки допомагає людині  самостійно долати прояви стресу.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*