„Сяйво дитинства” згуртовує друзів. Хмельницький міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді взяв участь в Всеукраїнському фестивалі творчості дітей з функціональними обмеженнями

viber image1222  23 серпня 2017 року в м. Хмельницькому відбувся Всеукраїнський фестиваль творчості дітей з функціональними обмеженнями “Сяйво дитинства”. Цього року свято зібрало учасників з різних куточків України. Неймовірно талановиті діти та молоді люди з особливими потребами виступали з піснями, танцями, гуморесками.

  До проведення дійства долучився Хмельницький міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

  В рамках фестивалю було передбачено проведення майстер-класів, на яких діти розмальовували глиняні фігурки, малювали та вчились плести різні вироби. Працівники Центру наносили на обличчя різноманітні візерунки з українською символікою. Родзинкою фестивалю стала виставка, де юні обдарування представляли свої творчі роботи, зроблені власноруч.

viber image 11111

  Дійство пройшло на одному творчому подиху, яскравому та гармонійному. Кожний з учасників отримував теплу хвилю аплодисментів, після чого дитячі очі починали випромінювати в бік глядачів райдугу емоцій. По закінченню свята всіх учасників нагородили дипломами та цінними подарунками.

  Виступи показали, що ці діти всупереч усім труднощам, щодня борючись зі страшними недугами, люблять життя, вміють радіти і намагаються багато чому навчитися. А ще їм дуже хочеться отримати публічне визнання своїх талантів. І чудово, що такі фестивалі надають можливість кожній дитині відчути підтримку, отримати заслужені оплески і подарунки!

Ірина Омелянська, соціальний педагог Центру

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*