Сім’я – як система взаємодії

Якщо батьки жаліють про той факт, що їх дитина стала такою, якою вона стала, то необхідно покласти провину на самих цих батьків. Батьки являють собою найбільш неоціненне, але саме безцінне з усього, що може бути в людському житті. Основною небезпекою, від якої потрібно в першу чергу намагатися уберегти своїх чад, – це їх же власні батько і мати.

  25 лютого 2016 року у Травлинській ЗОШ І-ІІІ ст.. відбулося вступне заняття Школи відповідального батьківства на тему: «Сім’я як система взаємодії». Захід провів начальник відділу соціальної роботи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Мельник Сергій Болеславович.

 Заняття пройшло в атмосфері довіри та доброзичливості. Батьки вільно спілкувались між собою, приймали активну участь у обговоренні важливих для родини питань – стадії розвитку сім’ї, сімейні традиції та сімейні табу. Учасники отримали корисну інформацію та психологічний ресурс для покращення сімейних стосунків, налагодження відносин з близькими людьми, поділились власними думками, завжди приємно, коли при спілкуванні існує взаєморозуміння і зворотній зв’язок.

1

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*