У Кам’янці зробили акцент на спільних профілактичних заходах

01 (1)  15 квітня відбулася робоча нарада працівників Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Кам’янець-Подільського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області.

  Було підведено підсумки спільної діяльності протягом 1 кварталу, яку було визнано задовільною.

  Під час наради були обговорені питання індивідуального підходу при здійсненні профілактично-виховної роботи з дітьми та молоддю, особливо у рамках соціального супроводу. Окремо зупинились на заходах подальшої роботи з неповнолітнім та його сім’єю. Визначено необхідні заходи, які ґрунтуються на задоволенні потреб дитини та спрямовані на мінімізацію існуючих криміногенних обставин.

  У результаті було прийняте рішення щодо посилення індивідуальної профілактичної роботи з підлітками та молоддю, які перебувають на обліку Центру пробації, як з боку його працівників, так і з боку спеціалістів КПМЦСССДМ.

  До відома.

  Станом на 01.04.2019 на обліку Центру пробації перебуває 41 особа, засуджена до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі (мешканців міста), з них – 1 дитина.

  Протягом 1 кварталу 2019 року спільною профілактичною роботою Центрів охоплено 7 осіб з числа молоді (до 35 років) цієї категорії, та 1 дитина.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*