У Кам’янці-Подільському проведено плановий вечірній рейд

7f026dbe59d3ccf7b385867ac83880cb_XL26 травня службою у справах дітей Кам’янець-Подільської міської ради спільно з сектором ювенальної превенції Кам’янець-Подільського відділу поліції та Кам’янець-Подільським міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено вечірній рейд.

Відвідано 7 сімей, де виховується 13 дітей, щодо яких надійшла інформація про незадовільні умови проживання, вчинення ними правопорушень, вживання батьками алкогольних напоїв.

20Так, з однією неповнолітньою матір’ю проведено профілактичну бесіду на рахунок виконання батьківських обов’язків, надано рекомендації з догляду за дитиною.

У двох сім’ях, які перебувають під соціальним супроводом Центру ССДМ, комісія занотувала позитивні зміни: батьки влаштувалися на роботу, покращили умови проживання дітей, є приготовлена їжа, достатній запас продуктів харчування.

19У двох родинах батьки не усвідомили своєї поведінки, продовжують вести аморальний спосіб життя, при цьому, малолітні проживають у неналежних умовах. Багатодітну матір буде притягнуто до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків. А щодо іншої сім’ї – в провадженні Кам’янець-Подільського міськрайонного суду перебуває позов про позбавлення обох батьків батьківських прав відносно малолітньої дитини.

Із неповнолітнім, який вчинив правопорушення, проведено профілактичну бесіду. Його попереджено про відповідальність за вчинення повторних правопорушень.

 

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*