У місті Кам’янці-Подільському продовжує роботу група взаємопідтримки прийомних батьків

банер_ПС  Щомісяця Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить групу взаємопідтримки для прийомних батьків. Заходи проводить фахівець Центру, Наталія Гомілко.

  Цього тижня відбулася чергова група взаємопідтримки, метою якої стало знайомство прийомних батьків із сім’єю, яка нещодавно взяла на виховання та спільне проживання дітей, позбавлених батьківського піклування. Батьки, які вже тривалий час виховують прийомних дітей, із задоволенням поділилися із новоствореною прийомною родиною власним досвідом виховання.

  Новостворена прийомна сім’я розповіла учасникам групи взаємопідтримки про своїх діток, про ті проблеми, з якими вони вже стикнулися за такий короткий час функціонування прийомної сім’ї, а також із задоволенням задавала запитання, які її цікавлять, іншим батькам.

  Наприкінці зустрічі прийомні батьки побажали новій родині терпіння і запропонували свою допомогу у процесі функціонування прийомної сім’ї та адаптації дітей.

До відома.

  Прийомна сім’я – сім’я або окрема особа, яка не перебуває у шлюбі, що добровільно за плату взяла на виховання та спільне проживання від одного до чотирьох дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

  Станом на 25.01.2018 у місті Кам’янці-Подільському функціонує 8 прийомних сімей, стосовно яких здійснюється соціальний супровід.

  За детальною інформацію щодо створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу звертатися до Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: вул. Шевченка, буд. 26 (ІІІ поверх), тел. 91429.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*