У м. Кам’янці-Подільському продовжено роботу «Програми адаптації до самостійного життя осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»

6 лютого 2017 року  Кам’янець-Подільським міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор – Юлія Побережна) продовжено роботу за «Програмою адаптації до самостійного життя осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування». Наразі програма впроваджується для студентів Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу (директор – Мар’ян Тріпак).

Метою цього заняття було ознайомлення студентів з поняттями толерантності, самоконтролю та позитивного мислення. Під керівництвом головного спеціаліста Кам’янець-Подільського міського Центру СССДМ, Наталії Гомілко, учасники розглянули приклади впливу проблемних ситуацій на людину та вчилися знаходити шляхи їх вирішення. Методики та вправи, використані під час заняття, були спрямовані на формування у молоді навичок  керувати своїм щоденним настроєм та емоціями під час взаємодії з іншими людьми, відповідальності за наслідки своїх вчинків та поведінки. По завершенню студенти отримали поради щодо розвитку позитивного мислення та ігнорування будь-якого негативу.

тренiнг1тренiнг2 тренiнг3

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*