У м. Кам’янці-Подільському продовжуються тренінги для молоді з особливими потребами з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

18 вересня 2016 року Кам’янець-Подільським міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено тренінгове заняття із Програми адаптації до самостійного життя осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування «Я сам коваль свого щастя» для студентів Кам’янець-Подільського планово-економічного технікуму-інтернату, де навчається молодь з особливими потребами.

Заняття проводили спеціалісти Центру – Еліна Ковтун та Наталія Гомілко.

Тема заняття: «Розвиток комунікативних навичок». Під час заходу студенти мали можливість ознайомитись із видами та способами спілкування, а також спробували себе у рольових іграх. Особливо цікавими для учасників заходу була ігри «Зіпсований телефон» та «Невербальне спілкування». Студенти отримали цікавий досвід спілкування, навчились виокремлювати головні думки в інформаційному потоці, а також проявили  свої акторські здібності.

Навички, набуті під час заняття, допоможуть молоді при працевлаштуванні, при побудові сім’ї та взагалі, у подальшому самостійному житті.

Наступне заняття за Програмою адаптації до самостійного життя осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування заплановане на 1 листопада 2017 року.

%d1%82%d1%80%d0%b5%d0%bdi%d0%bd%d0%b3

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*