Черговий семінар – нарада з фахівцями із соціальної роботи

IMG_20190319_095538  19 березня 2019 року районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено семінар – нараду з фахівцями із соціальної роботи та спеціалістами, які надають соціальні послуги сім’ям, дітям та молоді в об’єднаних територіальних громадах.

  На семінарі розглянуті актуальні на сьогодення питання:

  1) “Про зміни нормативно-правової бази щодо діяльності центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Підведення підсумків роботи центру за 2018 рік.” – директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – Романець Лариса Яківна.

  2) “Оцінка потреб та надання соціальних послуг внутрішньо переміщеним особам.” – начальник служби у справах дітей райдержадміністрації – Богуш Юлія Сергіївна.

  3) “Про роботу з неповнолітніми, які перебувають на профілактичному обліку. Профілактика правопорушень в молодіжному середовищі” – старший інспектор ювенальної превенції Шепетівського відділу поліції – Семенюк Ольга Іванівна.

  4) “Про роботу з засудженими до позбавлення волі, звільнених від відбування покарання з випробуванням.” – старший інспектор Шепетівського міськрайонного відділу філії Державної установи “Центр пробації” – Мазанюк Андрій Миколайович.

  5) “Про підготовку і здачу квартальної звітності” – начальник відділу із соціальної роботи центру – Цідик Андрій Степанович.

  Також присутніми обговорювались питання “Протидії домашньому насильству та насильству, за ознаками статі” та “Булінг”.

  На нараді був проведений аналіз соціальних інспектувань з метою раннього виявлення та попередження потрапляння в складні життєві обставини сімей з дітьми.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*