Інформаційно-просвітницька акція «Замислись про майбутнє!!!»

IMG_20181204_123124  4 грудня 2018 року Ізяславський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» та до Дня порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми провів тематичну зустріч з учнями Плужненського професійного аграрного ліцею. Під час проведення заходу учнівська молодь була поінформована про види насильства, його наслідки та установи, до яких можна звернутися по допомогу в разі вчинення домашнього насильства або насильства у молодіжному середовищі.

  Акція проводилась за участю лікаря-інфекціоніста Кучмук Галини Михайлівни, яка очолює кабінет «Довіра» Ізяславської ЦРЛ. Лікар поінформувала молодь про шляхи передачі ВІЛ-інфекції та можливість пройти безкоштовне обстеження на ВІЛ в Ізяславській районній лікарні. Лікар наголосила, що СНІД – це не смертний вирок.  На сьогоднішній день, сучасна медицина дає можливість ВІЛ-інфікованим людям та людям хворим на СНІД жити повноцінним життям при умові регулярного прийому антиретровірусної терапії та ведення здорового способу життя.

  У заході також прийняли участь представники Благодійного фонду «Свобода Хофеш», які працюють з нарко та алкозалежною молоддю. Вони провели інформаційну роботу щодо популяризації здорового способу життя.

  В ході акції серед учнівської молоді було поширено інформаційні буклети та пам’ятки тематичного спрямування.

IMG_20181204_130829 IMG_20181204_133117

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*