Акцію «16 днів проти насильства» розпочато!!!

2  Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою та закликає людство до припинення усіх форм насильства.

  Саме тому 25 листопада в  рамках проведення щорічної акції «16 днів проти насильства» фахівцем із соціальної роботи Старосинявського центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради Людмилою Анатолівною Поліщук проведено лекції серед учнівської молоді  в Старосинявському НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів,гімназія” імені Олександра Романенка Старосинявської селищної ради   на тему  “Мій вибір: життя без насильства» .

  25 листопада відзначається Міжнародний день проти насильства щодо жінок, тому працівниками центру проведено вуличну акцію « СТОП насильство!!!» серед жінок Старосинявської ОТГ.

  Під час заходів було розглянуто поняття та види насилля, масштабність цієї проблеми. Присутнім були надані поради щодо протистояння та попередження насильства в сім”ї та школі. Також було розповсюджено буклети «Стоп насильству!!!» та роздано номера телефонів національної «гарячої лінії», щодо консультацій насильства в сім’ї та жорстокого поводження.

1 3

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*