Із дітьми працювати – про майбутнє дбати!

зображення_viber_2019-11-27_15-59-05  27 листопада 2019 року в ході соціальної акції «16 днів проти насильства» фахівцем Ізяславського РЦСССДМ був проведений виховний інформаційно – просвітницький захід – тренінг «Стоп насильству!» з учнями 5 класу Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ліцей» ім. О.Кушнірука.

  Під час заходу підлітків було поінформовано про зміст та види насильства, а також ознайомлено із правилами, які допоможуть запобігти вчиненню насильства в сім’ї, на вулиці та в учнівскому колективі.

  В ході тренінгу також здійснювалось визначення поняття булінгу, його сутнісні ознаки та форми прояву в шкільному середовищі. Під час інтерактивної взаємодії з учнями було проаналізовано рольову структуру булінгу та роз’яснено вплив наслідків цього явища  на всіх учасників ( жертв булінгу, булерів та спостерігачів).

  На завершення заходу дітям було запропоновано тренінгову вправу «Об’єднані разом», спрямовану на  згуртування учнівського колективу, в ході якої школярі мали змогу проявити свою індивідуальність, висловити власне бачення та обмінятись позитивним зарядом енергії.

  Учасники тренінгу отримали пам’ятки та буклети із доступною інформацією відповідно до теми заходу.

зображення_viber_2019-11-27_15-58-56 зображення_viber_2019-11-27_16-08-27

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*