АНОНС ВИСТАВКИ «Очікування Vs Реальність»

    630_360_1532945408-3805З нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми та з метою підвищення рівня обізнаності населення щодо проблем торгівлі людьми, поширення важливої інформації про цю проблему а небезпеку, яку вона становить, Мінсоцполітики у співпраці з Координатором проектів ОБСЄ в Україні, Представництвом МОМ в Україні – Агенством ООН з питань міграції, Громадською спілкою «А21 Україна» 30 липня 2020 року заплановано відкриття виставки» Очікування Vsт Реальність» задля інформування людей про проблему сучасного рабства.

Виставка буде проходити  у Київі в парку ім.Тараса Шевченка та буде тривати до 12 серпня, а далі вирушить великими містами України.

У Хмельницькому мешканці міста та гості її зможуть побачити з 17 вересня по 23 вересня. Кожен відвідувач виставки матиме можливість поспілкуватись та отримати поради щодо того, як подбати про себе та безпеку своїх рідних.

Загалом, виставка побуває в 18 містах України, закриття виставки відбудеться у місті Одесі.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до інформаційної кампанії у Нашому місті та зробити свій вклад в подолання проблеми торгівлі людьми в Україні!

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*