Виховна робота з умовно засудженими

     03 травня 2017 року  Білогірським районним сектором з питань пробації спільно з Білогірським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  було проведено захід щодо запобігання вчинення повторних злочинів засудженими до іспитового строку, які перебувають на обліку Білогірського РС з питань пробації. Метою заходу  є запобігання злочинності та повторного  вчинення правопорушень.

Старший інспектор з питань пробації Рудий В.В. провів інформаційно-роз’яснювальну роботу серед умовно-засуджених осіб, які відбувають покарання не пов’язані із позбавленням волі. Ознайомив  їх із правовими наслідками, які чекають на них у разі скоєння повторних злочинів або адміністративних правопорушень.  В ході роботи з правопорушниками  Рудий В.В.   наголосив про  спільне розв’язання проблемних питань, які виникають у роботі з профілактики та попередження повторної злочинності серед  осіб молодіжного віку та неповнолітніх.  Особливу увагу молодих правопорушників  зосередив на важливості усвідомлення ними правових та соціальних норм, які є запорукою успішної ресоціалізації.

У ході зустрічі  фахівць із соціальної роботи  Білогірського  РЦСССДМ –  Ковалевська Т.О.,  ознайомила умовно-засуджених осіб  з причинами  злочинності , через які молоді люди опиняються на лаві підсудних та шляхи їх подолання.   Кучернюк В.А. –  фахівець із соціальної роботи І категорії центру  проінформувала засуджених щодо можливості отримання безоплатної кваліфікованої юридичної підтримки у  бюро правової допомоги.

 TBSAUt1-wY0

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*