День пам’яті і примирення

Україна разом із багатьма країнами Європи відзначає 8 травня як День пам’яті та примирення. Відповідно до указу Президента України, підписаного 2015 року, метою відзначення є гідне вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу.

В рамках цього дня 05.05.2016 року Хмельницький міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на базі Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва провели зустріч з учасниками бойових дій антитерористичної операції. Для того щоб виховати почуття патріотизму, гордості за людей своєї землі, які відстоюють незалежність і волю України, були залучені студенти Хмельницького національного університету.

Під час зустрічі захисники поділилися враженнями подій, які вони пережили на сході нашої держави. Герої розповіли про свої враження від пережитих бойових дій, героїчні вчинки. Студенти були враженні силою волі та патріотизмом оборонців, віддячили їм квітами та подарунками за цікаві, повчальні розповіді. 

Низький уклін вам, захисники Вітчизни, за ваш приклад мужності та відваги.Український народ є нащадком славетного та сильного покоління героїв, які виборюють для нас право на існування. Ми безмежно вдячні кожному солдатові, кожному герою, який пожертвував своїм життям заради нашої свободи, благополуччя та миру. Нехай пам’ять про їх подвиги вічно живе у прийдешніх поколіннях,а повага до жертв війни завжди променіє в серці кожного з нас.

DSC02530 DSC02502

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*