До святкування «Дня батька» Батько як дбайливий сім’янин

  Батько – це люблячий та дбайливий сім’янин, наставник, захисник, охоронець….

  Скільки слів можна говорити на адресу батька, який є опорою та підтримкою сім’ї, адже сім’я – це королівство батька, світ матері та рай дитини. Батько є той, хто не залишить в будь-якій ситуації, адже його сім’я «королівство» має процвітати, а мешканці цього «королівства» – бути щасливими.

  Досить велика праця, відповідальність та витримка потрібна для батька, який усіма силами зобов’язаний дбати про добробут і захищеність його сім’ї.

  На території Полонської ОТГ проживає прийомна сім’я, яка може слугувати за приклад – це прийомна сім’ї Володимира та Валентини, які виховують двох дітей з числа позбавлених батьківського піклування. За час існування прийомної сім’ї, сім’я Валентини та Володимира виховували трьох дітей, які пізнали сирітство за живих батьків. Прийомні батьки стали справжньою сім’єю для дітей, адже навіть після того як старша донька виросла, одружилася вона завжди приїздить до своїх «тата та мами». В сім’ї Валентини та Володимира – діти ростуть добрими, співчутливими, працьовитими завжди готові прийти на допомогу.

  Велика праця, постійні зусилля прийомних батьків заслуговують пошани та визнання, адже в теперішній час не кожен здатен пожертвувати своїм спокоєм та благополуччям, дбати про безтурботне дитинство прийомних дітей.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*