Засідання дорадчого органу

IMG-8490a3289725019b93e632a62e20d96e-V  20 червня 2019 року за головуванням заступника голови Деражнянської райдержадміністрації, Заряни Попадіної, відбулося засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми. Слухалося питання про здійснення соціального супроводу сімей та осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах Деражнянським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

  На засіданні проаналізовано результати роботи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та участь у здійсненні соціального супроводу суб’єктів соціальної роботи. Прийнято рішення про припинення соціального супроводу із досягненням позитивного результату 5 сімей, в яких 10 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, з них: подоланно складні життєві обставини у 3 сім’ях, мінімізовано — у 2 сім’ях.

  Проаналізовано потреби 10 сімей, в яких виховується 22 дитини, які потребують соціального супроводу. Визначено завдання усіх відповідальних органів, установ та організацій у подоланні складних життєвих обставин.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*