Діти з Кам’янця-Подільського взяли участь у обласній благодійній акції «Ялинка бажань»

колаж конструктор2  Щороку діти Кам’янця-Подільського отримують подарунки у рамках обласної благодійної акції «Ялинка бажань»: малюки із сімей, які перебувають під патронатом Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відправляють Святому Миколаю малюнки з побажаннями, а жителі Хмельниччини допомагають Чудотворцю втілити їх заповітні мрії.

колаж ялинка  «Кожен здатен на диво!» – саме під таким гаслом проходить щороку акція. Адже не всі діти, чиї батьки, або особи, які їх замінюють, мають змогу виконати бажання дітей у зв’язку із важкими обставинами, що склалися в їх житті. Тому кам’янецькі родини та спеціалісти Кам’янець-Подільського міського Центру СССДМ дякують обласному центру та його волонтерам за організацію акції «Ялинка бажань», а також жителям Хмельниччини, які побачивши малюнки дітей, придбали за власні кошти омріяний у малюнку подарунок.

рукавички рюкзак котики

  Також до акції долучилися благодійники та волонтери міста Кам’янця-Подільського, надавши дітям солодощі.

  Зі свого боку спеціалісти та волонтери Кам’янець-Подільського міського Центру організували для дітей веселе свято з іграми та розвагами, а наприкінці дітлахи отримали те, про що мріяли: іграшки, книги та солодощі.

Кожен здатен на диво!

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*