Діти з Теофіпольського району взяли участь у обласній благодійній акції «Ялинка бажань»

1  З 16 по 28 грудня на Хмельниччині вже 7-й рік поспіль за ініціативи обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводиться благодійна акція «Ялинка бажань».

  Метою акції є збір подарунків для дітей з багатодітних, малозабезпечених сімей, дітей з особливими потребами, дітей, які виховуються одним з батьків, у сім’ях учасників АТО, переселенців.

  За умовами акції, усі листи написані дітьми були прикріплені до новорічної ялинки. Волонтери запрошували усіх небайдужих громадян здійснити маленьку мрію дитини.

  До цієї акції долучився Теофіпольський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Завдяки небайдужим та чуйним покупцям, які побажали підтримати сім’ї різних категорій та подарувати дітям новорічний настрій, яскраві емоції в ці святкові дні діти відчули підтримку громади та поринули в атмосферу справжнього новорічного дива. Десять дітей нашого району, які перебували під соціальним супроводом ТРЦСССДМ отримали такі подарунки.

112345uke6n78gsh9shch11223ukep11234tcu5e67n

  Колектив Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлюють подяку усім людям, які творять дива, в серцях яких живе любов, добро, щедрість милосердя та вітає усіх подолян з Новорічними та Різдвяними святами, бажає безмежного щастя, міцного здоров’я та справжніх чудес.

1123u54ek6n7gsho 11234tcu5e67ng11123tcuk5engshoshchl 112345e

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*