Захистіть себе, і цим ви зробите перший крок до захисту інших!

Проблема насильства в родині є досить гострою для України, як і для багатьох інших країн світу. Її небезпечність полягає в тому, що прояви насильства і жорстокості в сім’ї не лише руйнують гармонію і злагоду в родині, а й виступають однією з передумов злочинності в суспільстві загалом. Проблема насилля небезпечна ще й тим, що від неї страждають діти. Страждають не лише від насильства стосовно себе, а й, спостерігаючи за насильством у своїй сім’ї, у майбутньому переносять цей негативний досвід у власні родини.
Досягнення позитивних результатів у протидії насильству в сім’ї, щодо жінок, дітей можливе тільки за умови соціального партнерства державних органів, громадськості із залученням волонтерів числа молоді.
Під час проведення щорічної акції «16 днів проти насилля» працівники Чемеровецького районного центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді провели такі заходи: семінар – тренінг для студентів волонтерів «Захистіть себе, і цим ви захистите інших!», лекції та бесіди у навчальних закладах району і з безробітними.

71 23 45 6

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*