«Розфарбуй своє життя яскравими кольорами»

Напередодні Міжнародного дня інваліда, яке прийнято відзначати 3 грудня «Товариство молодих інвалідів»  спільно з Хмельницьким міським Центром соціальних служб для сім’ї дітей та молоді  організували захід «Розфарбуй своє життя яскравими кольорами».

Молоді люди із особливими потребами мали можливість відчути тепло й підтримку родинного затишку, поділитись своїм душевним теплом, вірою в світле майбутнє, а також насолодитись  розважальною програмою за участі молодого й талановитого скрипаля Антона Вараниці, вокалістки Анастасії, музичними композиціями  вихованців музичного училища ім. Заремби. Гостями заходу були запрошені   представники управління молоді та спорту Хмельницької міської ради і  Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Островського.

%d1%84%d0%be%d1%82%d0%be_123

 На заході була присутня учасниця параолімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Тетяна Гуранська, яка підтримала добрими та теплими словами людей з обмеженими можливостями. Учасники та присутні із захватом і великим бажанням декламували вірші, співали пісень, розважились чудовими гуморесками та  іграми.

На останок, учасникам були  вручені пам’ятні сувеніри та солодощі.

 23434565

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*