Здійснено виїзд у населені пукти Ізяславської територіальної громади

зображення_viber_2022-01-21_10-11-18-91320 січня 2022 року фахівцями із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради спільно зі спеціалістом відділу «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради здійснено спільний виїзд у населені пункти Ізяславської територіальної громади: села Мислятин, Лопушне, Більчин, Більчинка.

Під час виїзду фахівцями проводилася робота у 7-х сім’ях, зокрема: в опікунській сім’ї, сім’ях, що опинилися у складних життєвих обставинах, родинах, які неналежним чином виховують дітей та мають низький виховний потенціал. У зазначених родинах проводилася робота щодо підвищення рівня знань батьків з питань виховання дітей, забезпечення їхніх основних потреб (у харчуванні, одязі, увазі, турботі, ласці тощо), створенні безпечних і належних санітарно-гігієнічних умов для проживання дітей, раціонального використання коштів та ін.зображення_viber_2022-01-21_10-18-27-670

Також зосереджено увагу на профілактиці вживання спиртних напоїв серед батьків, адже зазначена шкідлива звичка не дає змоги приділити належну увагу вихованню дітей. У родинах, які мають пічне опалення, проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил пожежної безпеки при опалюванні житлових приміщень. Фахівцями перевірено наявність дров для обігріву будівель на опалювальний період.

зображення_viber_2022-01-21_10-13-05-598У відвіданих сім’ях проведено профілактичну роботу щодо попередження вчинення домашнього насильства, поінформовано членів сімей про види насильства, його прояви. Адже, на жаль, люди роками проживають в умовах вчинення насильницьких дій, але не усвідомлюють, що відносно них чиниться домашнє насильство.

За результати проведеної роботи складено акти оцінки потреб сім’ї.

За матеріалами КУ «Центр надання соціальних послуг»

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*