З метою запобігти торгівлі людьми

clip_image002  В Європейський день боротьби з торгівлею людьми в райцентрі пройшла інформаційна акція «Хода за свободу», участь в якій взяли працівники Старосинявського центру для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради.

  З метою відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми організовано даний захід.

  Акція мала на меті привернути увагу до проблеми торгівлі людьми, поінформувати громадян про небезпеку потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, роз’яснити види і форми цього злочину, а також шляхи надання підтримки і допомоги потерпілим.

  До проведення акції були залучені представники суб’єктів Національного механізму взаємодії, які здійснюють заходи з протидії торгівлі людьми в районі – представники управління соціального захисту населення, центру зайнятості, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, територіального підрозділу Національної поліції, інших служб та волонтери.

  Учасники акції роздавали перехожим та зацікавленим громадянам листівки «Форми торгівлі людьми», «Працюй безпечно», «Навчайся безпечно», «Подорожуй безпечно» та провели інформаційно-роз’яснювальні бесіди з особами, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

  Акція була проведена під патронатом Міністерства соціальної політики України у співпраці з Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні та Координатором проектів ОБСЄ в Україні.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*