Робота служби соціальної підтримки сімей

clip_image002  Рівень розвитку суспільства у великій мірі залежить від виховання підростаючого покоління у сім’ях. Відповідно постанови КМУ від 21.11.2013 року №896 «Про затвердження порядку виявлення сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах, надання їм соціальних послуг та здійснення соціального супроводу таких сімей (осіб)» працівниками Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради  спільно з працівником служби у справах дітей Старосинявської  районної державної адміністрації  22 жовтня 2018 року здійснено виїзди в родини села Адампіль.

  Під час соціальної роботи відвідано 3 сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують соціальної підтримки. В даних сім’ях виховується 7 дітей.

  Під час бесід із сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, надано консультації щодо особливостей потреб дітей різного віку, підвищення виховного потенціалу батьків, попередження конфліктів у сім’ях, попередження алкоголізму, раціонального використання сімейного бюджету, працевлаштування з метою покращення сімейного добробуту, дотримання санітарно-гігієнічних норм проживання. Наголошено щодо відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

  Кожна сім’я повинна нести відповідальність за належне виховання дітей та створення умов для їхнього розвитку.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*